Post by scotsensarypcha on Mar 8, 2022 17:28:13 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Secret Society: Mystery ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Secret Society: Mystery IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar hamısını artırır ▞▞▞
▞▞▞ The Secret Society: Mystery 2022 version ▞▞▞
Mən uşaq olanda bizdə yalnız "Wardo's Waldo" və digər axtarış və tapıntılar var idi, ancaq faktiki Kitablarda. Mən hələ kiçik olanda öz uşağımla birlikdə kitablardan həzz alırdım, lakin bu dövrlərdə və onun böyüyən yaşında biz bunları onlayn olaraq birlikdə etməyi sevirik ❤️ Həmişə yaradılan yeni fantaziya və fərqli hekayələrlə, istər onunla, istərsə də təklikdə onları sevirəm. oyunlar.
Mən bu oyunu sevirəm, lakin əşyalar almaq üçün kartınız olmadıqda bəzən bir qədər çətin olur, amma bəzən axtarmaq üçün çoxlu əşyalar olmadan çox yaxşı işləyirəm və kifayət qədər vaxt yoxdur, amma bu, əyləncənin bir hissəsidir, mən həqiqətən həzz alıram və təşəkkür edirəm Mənə oynamağa icazə verdiyinə görə KathyMartinak çox irəliləyiş əldə edəcəyimə ümid edirəm
Download The Secret Society - Hidden Mystery - 5play
<3 Bir dəfə ağlınıza gələndə bu, asılılıq yaradır. Hədiyyə vermək bir az çətin, irəli-geri gedir, amma ardıcıl olsanız, öz bəhrəsini verir.
School Driving 3D Wyścigi obf
Hər bir səviyyə çox vaxt itirən "ovlamaq və ovlamaq" əvəzinə AÇIQ şəkildə göstərilsəydi, əla olardı.
The Secret Society - Hidden Mystery Wiki is a community site that anyone can contribute to. Discover, share and add your knowledge! Advertisement
Ən azı 4 ildir bu oyunu oynayıram. Cari yeniləmə həqiqətən dəhşətlidir. Oyunu oynamaq üçün lazım olandan daha çox məlumat əldə etmək mənə maraqlı gəlir.
The Secret Society:ミステリー アドベンチャー dofp
Gecə oyunları bütün otağın qaralması yerinə daha çox gecə kimi olmalıdır.
Mən bu oyunu Chromebook-da quraşdırıb silmişəm və onu quraşdırdıqdan sonra açılmayacaq. niyə əmin deyiləm. Telefonumda bu oyun olub ve problem yoxdu.
naviqasiya etmək asan deyil, amma ümid edirəm ki, mən oyuna çatanda çətin və xoşagəlməz olacaq, tezliklə sizə bir az məlumat verəcəyəm
Bu Oyun...yeri çox gözəl..mahnı çox gözəl..amma mən uzun müddət oynamağı dayandırdım.Məni darıxdırdı,çünki elementi əldə etmək çətindir.bir neçə dəfə bəzən 10 dəfədən çox oynamalısan.Bu gün qayıdıram Ümid edirəm ki, oyun daha yaxşı olacaq, mən asanlıqla item əldə edə bilərəm. Ümid edirəm ki, ümid edirəm.
Mən oyundan həzz alıram, əgər səviyyələr oynanılan hər oyunda kömək etmək üçün əşyaların alınmasına əsaslanmasa, daha yaxşı olardı.
Həddindən artıq menoriya alır. Enerjisi çox tez tükənir. Yeniləmələr yüklənmir.
oyunu sevirəm, pop-uplara NIFRƏT. bağlananda məni ana ekrana qaytarırlar və mən oyuna qayıtmaq üçün hər şeyi keçməliyəm
Mən oynamağa başlayıram və dayandıra bilmirəm. Bəyənməmək odur ki, bəzən əşyaların harada olduğunu görə bilmirsən. Beləliklə, siz bunu bilmədən vaxtınız tükənir.
Böyük gizli obyekt oyunu. Çoxlarından fərqli olaraq, sizin çox işiniz və çoxlu enerjiniz var. Həqiqətən məndə olan yeganə məsələ odur ki, yeni səhnələrin kilidini açmaq üçün tapmacalar sizin vaxtınızla çətin bir yoldur. Oyunu silmək barədə düşünürəm. Bulmacaları tamamlamaq daha asan olmalıdır. Hər dəfə cəhd edəndə həqiqətən yaxınlaşmaq üçün təkrar-təkrar çalışaraq çox enerji sərf edirəm. Amma vaxt tükənir
bu yeni yeniləmə üzərində başqa kimsə var, yoxsa yeganə mənəm? Etdiyiniz işə qayıdın, çünki onun dəyişdiyi şey dəhşətlidir. Zəhmət olmasa geri qayıdın
Mən oyunu sevirəm, amma oynamağa mane olan çoxlu reklamlar var. Mən bu oyunu bir neçə dəfə quraşdırmışam və reklamlar getdikcə pisləşir. Bir anda demək olar ki, istəmədiyim bir şeyi aldım, çünki oynamaq üçün şəkillərdən birini itələdiyim zaman pop-up açıldı. Mən bu oyunu siləcəyəm. Çox pis, çünki mən onu oynamağı xoşlayıram.
The Secret Society WiKi: Walkthrough Tips and Tricks
Mən onu sevirəm, amma Gem Match oyununa və oyunun ondan asılılığına xor baxıram. Bu gem uyğunluğu deyil, obyektləri tapmaq oyunudur!
Əla oyun Mən bu oyunu hər kəsə təklif edərdim ki, heç bir reklam yoxdur, çox maraqlıdır, çox əyləncəlidir və sizi oturacağınızın kənarında saxlayır WOW.
Qəşəng
Çoxlu düymələrim və ya şokoladlı dovşanım olmadığı halda, axtarış edilməli olduğu yerlərdə hətta onları tapmaq olar bölməsində və araşdırma bölməsində belə yoxdursa, müxtəlif foto aləmlərinə məhdud girişiniz məni əsəbiləşdirir. səhnə. həmçinin 2 dəqiqə qiymətli daş matçı sahəsini sındırmaq üçün kifayət qədər vaxt deyil...belə ki, əşyalar üçün pul ödəmədən tapşırıqları yerinə yetirmək üçün lazım olan şeyləri əldə etmək əslində mümkün deyil. Oyundakı əşyaları ala bilmirəm.
çox yaxşı, əşyalar yaxşı gizlədilib.
Download The Secret Society Version Latest Update free Game offline apk. Find & Compare Similar and Alternative Android
Mən bu oyunu sevirəm və bir neçə il ərzində oynamışam. Mən 5 ulduz verərdim, amma hər hansı səbəbdən Maya Məbədi və bir neçə başqası açılmayacaq, çünki internet bağlantınızı yoxlayın deyir. Bağlantım yaxşıdır və mən hətta onu ayırdım və sırf bunun üçün yenidən başladım və yenə də eyni deyir. Zəhmət olmasa düzəldin, yoxsa oynaya bilməyəcəm.
The Secret Society: Mystery הרפתקאות emc
Oyun gözəldir, lakin daş matçı çox əsəbiləşdirir. Oyun vaxtınız daşların ağrılı şəkildə yavaş-yavaş düşməsini gözləmək üçün sərf olunur. Mən adətən oyunun bu hissəsindən həzz alıram, amma bu, məni oynamağı dayandırır.
Awesome oyun..çox asılılıq! Yeganə şikayətim odur ki, şəkildə çoxlu əlavə yer var, ona görə də siz diqqət yetirməkdə çətinlik çəkən insanları çətinləşdirən bir şeyi haradan axtarmağa başlayacağınızı bilmirsiniz.
Bəzən çox çətindir... 5 və ya 6 səhnədən sonra o qədər sinir bozucu olur ki, çıxıb başqa bir şey tapıram.
Keçən həftə heç nə toplaya bilmirəm, hər şey qaralır..., lütfən, xətaları düzəldin... toplaya bilmirəm və ya dost səhifələrinə daxil ola bilmirəm!
Bu heyrətamiz proqramdır, mən illər əvvəl uşaq olanda yükləmişəm, bu yaxınlarda onu yenidən tapdım və o vaxtkı kimi sehr və həzzi hiss etməyi bacardım ... çox az oyun bunu bacarır, mütləq bunu tövsiyə edin.