Post by scotsensarypcha on Mar 8, 2022 17:34:31 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Design My Home: Makeover Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Design My Home: Makeover Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب نامحدود همه ▞▞▞
▞▞▞ Design My Home: Makeover Games 2022 version ▞▞▞
خوبه بد نیست❤☹
حوصله سر بر
برای امتیاز دادن خیلی زود است، اما شما فقط 3 انتخاب دارید و یکی را برای شما انتخاب می کند. به نظر می رسد بیشتر برای نوجوانان مناسب است
وقتی بازی را شروع کردم خیلی طولانی منتظر می مانم و همچنین می توانید بارگذاری را تعمیر کنید ....
من عاشق این بازی هستم، دوست دارم چگونه چیزی را که می خواهید بسازید، اما آن را همانطور که مشتری گفته است بسازید، اما به غیر از این، خوب است، اما نظر من در مورد آن است.
این بازی وحشتناک است!!! این ame راه آسانی است، طراحی بازی بد است، و وقتی کلمه مناسب را برای تمام کردن سطح قرار می دهم، من را خسته نمی کند!!!!! این بازی را دانلود نکنید!!!
خیلی بده فکت نت حروم میکنی اصلا نریزید 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
متاسفم اما مبلمان فقط زشت است! من با مبلمان زشت بازی نمی کنم! دارم حذف میکنم
خوب من دوست دارم چگونه می توانید خانه ها را طراحی کنید، اما چیزی که خراب می کند این واقعیت است که یک پازل برای به دست آوردن سکه وجود دارد. راستش من آنقدر دوست ندارم که بازی کردن روی آی پد راحت تر باشد اما روی کامپیوتر نه.
من تنوع اتاق ها را دوست دارم و اینکه همیشه فقط انتخاب رنگ نیست. من دوست ندارم گاهی یک کلمه قابل قبول است، اما در پازل بعدی اینطور نیست.
این بازی را دوست دارم اما بهتر دیده ام
مانند آن، ای کاش همه بازیها کار را آسانتر میکردند تا زمان بیشتری بازی کنیم
بازی فوق العاده است و می توانید سکه های بیشتری را توسط پازل خریداری کنید. یک چالش من انتظار داشتم بازی آفلاین باشد اما وقتی به سطح بالاتری رسیدم برای دانلود و ورود به سطح بعدی نیاز به اینترنت دارید که ناعادلانه است. اگر آفلاین است، بگذارید همه چیز آفلاین باشد.
عالی هست حتما بریزید❤️❤️❤️🌹🌹 و حال کنید 💋😘💖💋😘💖💋😘💖
بدددد
من دوست دارم خانه ها را تزئین کنم.
بازی خوبی است اما برای دادن امتیاز اضافی به کلماتی است که در بازی نیستند، اما وقتی کلمه ای را پیدا می کنم قرمز می شود، حتی اگر یک کلمه باشد و املای آن درست باشد.
نه آنقدر بد و نه آنقدر خوب
این یک بازی پازل کلمه است، نه یک بازی طراحی اتاق. در ابتدا قابل انجام به نظر می رسد. اما بعد از 50 اتاق، برای انجام یک اتاق به تعداد زیادی سکه نیاز دارید، و کلمه پازل هرگز سکه های به دست آمده را افزایش نمی دهد، حتی اگر کلمه پازل بزرگتر و بزرگتر شود. پاداش طراحی اتاق است، نه انجام پازل کلمات. بس است. یا سکه های به دست آمده در این پازل های کلمه بعدی بزرگتر را افزایش دهید یا بازیکنان تمام خواهند شد!
Star Warfare:Alien Invasion Arkade qsvy
این یک بازی سرگرم کننده است، عاشق تزئین اتاق ها است و بازی معمولی بازی نیست، این یک بازی ارتباط دهنده کلمات است، یادگیری لغات جدید سرگرم کننده است، آسان شروع می شود اما چالش برانگیز می شود. عاشق دیدن محصول تمام شده، دانلود این بازی سرگرم کننده را توصیه کنید
گیم پلی خوب اما تبلیغات بسیار زیاد.
خیلی سرگرم کننده است اما وجود ندارد! انتخاب های زیادی
واقعا یک بازی عالی! من دوست دارم که این یک بازی با کلمات است، که بازیکن باید بازی کند تا برای تزئین پول به دست آورد. بعضی وقتا یادم میره بازی تزیین اتاقه نه بازی با کلمات!!! لول کار عالی برای افرادی که به فکر خلق این بازی فوق العاده بودند و برای طراحانی که این ایده را محقق کردند. تبریک می گویم!!!!
این یک GEM مطلق است. تازه شروع به بازی کرد
برای یک بار هم که شده دوست دارم یک بازی طراحی بدون تمام بازی های اضافه شده بازی کنم یا چیزی بخرم تا اتاقی را تزئین کنم.
بازی خوبی است اما از خیلی از تبلیغات متنفرم
بازی خیلی خیلی خوبی
بدون پازل friken!!!! فقط طراحی کنید
پس از عبور از 200 سطح دانلود مشکل ساز می شود.
خیلی بازی قشنگیه
آزار دهنده. من به اندازه کافی سکه برای اقلام دریافت می کنم اما به دلایلی k نیز باید بلیط داشته باشم. این یک بازی کلمات بهتر از برخی است، اما این هنوز برای من نیست.
فقط سرگرم کننده وقتی حوصله ام سر می رود بازی عالی است